zo. jun 23rd, 2024
Akoestiek in eigen woning

akoestiek Akoestiek in jouw woning?

Je schijnt ook akoestiek toe te kunnen passen in jouw eigen woning. Wist jij dat al? Ik ben daar laatst achter gekomen, toen ik per toeval op de website van Akoestiek by Cvousplait terecht kwam. Daar heb ik mij goed vermaakt, want ik heb veel geleerd over akoestiek. Voorheen dacht ik altijd dat het toepassen van materialen om de akoestiek aan te passen alleen geschikt was voor grote ruimten of openbare ruimten. Nu weet ik dat je akoestiek ook kunt toepassen in jouw eigen woning! Het schijnt dat kinderen hierdoor beter kunnen opletten en volwassenen zich dankzij akoestiek beter op hun werk kunnen focussen. Dat is toch wel heel bijzonder, niet waar?
Ik wilde wat panelen bestellen om aan de muur te bevestigen die de akoestiek in mijn woning zou verbeteren. Toen heb ik gekozen voor frisse groene kleuren in de woonkamer, en mooie witte vormen die ik aan het plafond kon bevestigen. Natuurlijk op advies van een echte kenner. Dat is namelijk de truc van akoestiek. Niet elk onderdeel komt overal het beste tot zijn recht.
akoestiek

Op de werkvloer

Uiteraard is deze manier van akoestiek ook op kantoor toe te passen. Daarom raad ik alle ondernemers die dit lezen aan eens te kijken op de website van Akoestiek by Cvousplait. Bij hen kun jij ook om advies vragen en natuurlijk nieuw materiaal voor de verbetering van akoestiek bestellen. Mij heeft het veel geholpen en de sfeer is heerlijk in huis!

Door Andy