di. jun 18th, 2024
Muurdekstenen bij COMPOSIETvakman.be

Muurdekstenen bij COMPOSIETvakman.be: Op maat, voordelig online & snel in huis! Bent u op zoek naar een sfeervolle & kwalitatieve muurafdekking, dan is arduin / blauwe steen zeker het overwegen waard. Met een gerichte collectie natuursteen muurkappen van arduin, zowel geschuurd als gezoet afgewerkt verkrijgbaar, slaagt u bij ons altijd. Onze ervaren vakmannen vervaardigen uw muurdekstenen geheel naar wens op maat. Wij staan garant voor topkwaliteit (echt) Belgisch arduin uit Henegouwen, zorgvuldig maatwerk in eigen beheer, scherpe (online) prijzen & een snelle levering!

Muurafdekkers van blauwe steen bij COMPOSIETvakman.be zijn eenvoudig op maat te bestellen in de exacte maatvoering die bij uw project past. Dit is – naast enorm praktisch – ook enorm mooi. Arduin is een stijlvolle optie in het geval u uw tuinmuur wenst te voorzien van een luxe accent. Met een muurafdekker van het mooie blauwe arduin beschermt u de onderliggende muur (of ander element) tegen water en vocht, maar ook tegen beschadigingen. Veelal wordt gekozen voor een arduin muurafdekking bij een gemetselde muur, maar ook op het dak, het balkon, de vijver en het terras wordt steeds vaker gebruik gemaakt van ‘muurplaten’. Of u nu kiest voor geschuurd of gezoet, u bent verzekerd van een prachtige muurafdekker met die bijzondere & levendige blauwgrijze kleurtint! 

Muurdekstenen bij COMPOSIETvakman.be

Geschuurd of gezoet?

Arduin producten voor buiten zijn bij COMPOSIETvakman.be zowel gezoet als geschuurd te bestellen. Concreet betreft verschil puur de grofheid van de korrel waarmee de blauwe steen opgeschuurd wordt. Een geschuurde muurafdekker wordt opgeschuurd met een relatief grove korrel (K 60), waardoor het oppervlakte wat ruwer oogt, waarbij ook schuurcirkels zichtbaar zijn. Bij het (licht / blauw) zoeten van Belgisch blauwsteen / hardsteen wordt er gebruik gemaakt van een fijnere korrel, waardoor het oppervlakte wat donkerder & gladder wordt. Houdt er rekening mee dat – wanneer u kiest voor een gezoete arduin muurdekstenen – deze door de weersinvloeden uiteindelijk eruit zal zien als een geschuurde variant. Om uw blauwe steen muurplaat vervolgens weer de mooie gezoete afwerking te geven, is er een herbehandeling nodig.

Door Andy