di. jun 18th, 2024
kunstgras tuin

Vaak is het gras in een tuin het zorgenkindje, terwijl de bloemen en planten het goed doen is het gras eigenlijk niet mooi. Kale plekken die ieder jaar erger lijken te worden, ondanks dat je er alles aandoet om het gras mooi te houden. Met kunstgras tuin ben je van dit probleem af, en geniet je zomer en winter van een mooi groen gazon. In combinatie met de mooie bloemen en planten heb je nu wel die schitterende tuin waar je trots op bent.

kunstgras tuin

Ideaal voor kinderen

Kinderen vinden het leuk om in de tuin te spelen, alleen voor je grasveld is het natuurlijk niet ideaal. Op kunstgras tuin kunnen de kinderen lekker spelen, zonder dat het de tuin schaad en de kinderen houden ook schone kleren. Nog een voordeel om gebruik te maken van kunstgras in je tuin, na een regenbui hoef je niet bang te zijn dat iemand het gras stuk loopt waardoor je kale plekken krijgt. In de webshop van grasengroenkunstgras.be zijn er verschilende soorten kunstgras. 

Kleur van het kunstgras

Kunstgras tuin heb je in verschillende kleuren, het is een persoonlijke smaak welke kleur gras je mooi vindt. Of je nu van een lichte frisse kleur gras houdt, of van een wat donkerdere soort, bij gras en groen is het allemaal verkrijgbaar. Ook kun je kiezen uit verschillende lengtes van de sprieten, vind je kort gemaaid gras mooi of ga je voor een langere spriet in je tuin. Wil je echt voor realistisch gras gaan, dan zijn de soorten met een lange spriet aan te raden om in je tuin te leggen.

Door Andy