di. jun 18th, 2024

Familiefoto’s kun je op diverse plekken in je huis ophangen. In de woonkamer, slaapkamer en ook een mooie grote aan een muur in de keuken. Door gebruik te maken van een ophangsysteem kun je meerdere foto’s onder elkaar of naast elkaar ophangen en een mooi effect creëren. Het zorgt er ook voor dat je muur niet beschadigd wordt en dat je het gemakkelijk kunt verplaatsen als het nodig is.

Nog een mooie plek om foto’s op te hangen, is naast de trap. Men denkt dat het moeilijk is om een ophangsysteem daar te plaatsen omdat het een schuine muur is en dan schuin moet staan, maar dat is helemaal niet waar. Je gebruikt alleen de juiste ophangsysteem.

De Solid Slider Stopper Set is flexibel en zorgt ervoor dat je foto’s mooi recht zullen hangen. Ook al plaats je ze op een trapgat. Dit systeem wordt gewoon aan het plafond vastgemaakt en klaar is kees. De foto’s staan recht en het kost ook niet veel moeite. Daarnaast is het ook heel duurzaam dus je kunt erop rekenen dat de foto’s er nog jarenlang zullen hangen. Bezoek Artiteq om meer informatie hierover te krijgen.

Vergeet niet om ook een kijkje te nemen bij de andere ophangsystemen voor de rest van je huis. Hou je van schilderijen? Die kun je ook aan je muur hangen dankzij een ophangsysteem. Hun ophangsystemen zijn ook ideaal voor uw bedrijf. U kunt hun systemen gebruiken om schilderijen in uw lobby of vergaderzaal te plaatsen. Hun gecertificeerde installateurs zijn je graag van dienst.

Door Andy