di. jun 18th, 2024

Bodyfit_proj_Bloemendaal_06_zwembad-300x3001Sinds een aantal jaar woon ik niet meer thuis maar ik kom natuurlijk nog wel vaak op visite bij mijn ouders en dan drinken en eten we altijd gezellig met zijn allen.Een tijd geleden kwam ik bij ze langs en hadden ze een super idee in hun hoofd, ze wilde een inbouw zwembad laten bouwen in de achtertuin met een goede overkapping zo dat je er vaak kan genieten ook al regent het.Natuurlijk was ik het helemaal mee eens met dit geweldige idee en daarom heb ik ze ook geholpen met het uitzoeken van een goed bad die ook bij onze stijl past en bij het huis natuurlijk.Bodyfit_proj_Wassenaar_05_zwembad-300x3001

Koele zomers

Na dat het inbouw zwembad klaar was konden we allemaal niet wachten om hem uit te proberen en hebben we dezelfde dag nog een heerlijke duik genomen met zijn allen om het eens goed te testen en het beviel ons allemaal waanzinnig goed! We hebben nog nooit zo heerlijk genoten en dat nog eens in je eigen achtertuin, beter hadden we het niet kunnen wensen.Wanneer ik in het vervolg bij mijn ouders op bezoek kom neem ik zeker weten mijn bikini mee en gaan we heel wat koele zomers tegemoet met die heerlijke bad.Carre-Line

Door Andy