di. jun 18th, 2024

Wist je dat je met een reflectiefolie eenvoudig en sneller kan kweken? Door dit te gebruiken zul je merken dat de temperatuur in de kweekkas continu blijft. Voor de planten is dit echt een must om in de gaten te houden. Als de planten namelijk steeds wisselen qua de temperatuur, dan bestaat de kans groot dat het kapot gaat en dat is zonde.

Nieuwe spullen nodig

Ben je opzoek naar nieuwe spullen om het kweken goed te laten verlopen? Neem dan zeker een kijkje op de website van De Hobbykweker. Op deze website is het namelijk mogelijk om alles te bestellen met wat je nodig hebt om te kweken. Bovendien zijn de kosten die dit bedrijf levert aan de lage kant.

De reflectiefolie gebruiken

Als je zelf een kas hebt staan, dan kun je echt de reflectiefolie gaan gebruiken. Hiermee is het mogelijk om het kweken continu en netjes te laten verlopen. Dit wist ik in het begin ook nog niet. Pas nadat ik het ben gaan gebruiken merkte ik het verschil en dat is wel zo prettig. Neem snel een kijkje op de bovenstaande website als je graag het gehele assortiment wilt bekijken.

Door Andy