di. jun 18th, 2024

Design tegelsDe laatste is er veel aan mijn woning veranderd. De hele woonkamer en badkamer zijn onder handen genomen. Voor deze badkamer en woonkamer ben ik nieuwe tegels gaan zoeken. Zodoende nam ik een kijkje op het internet. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht op de website van designtegels.be. Ik bekeek het assortiment en ik kon mijn ogen werkelijk waar niet geloven. Er werden vele verschillende soorten Cementtegels aangeboden voor een relatief lage prijs. Deze Cement tegels zagen er op de foto’s heel mooi uit. Vandaar dat ik het besluit nam om contact op te nemen met designtegels.be. Na contact opgenomen te hebben kwam dan ook van het een het ander!

Cementtegels

Een goede service vind je bij design tegels!

Na het kiezen van de tegels kwam het personeel van design enkele dagen later al langs mijn huis. Een kleine drie dagen later was al het werk dan ook succesvol volbracht. Het eindresultaat van mijn badkamer en woonkamer zijn werkelijk waar schitterend. Er is top kwaliteit geleverd voor een zeer voordelige prijs. De service van dit bedrijf is dan ook fantastisch. Het personeel was heel netjes en klantvriendelijk ingesteld. Ben jij opzoek naar mooie nieuwe tegels? Dan raad ik je aan een kijkje te nemen op de bovenstaande website. Designtegels.be is echt een top bedrijf!

Kwaliteit

 

Door Andy