di. jun 18th, 2024
loungebank

loungebank

Mooie webshop

Kennen jullie de webshop van Dutch Riviera al? Ik vind het zelf een erg mooie webshop en kwam daarop terecht toen ik online gezocht had op een loungebank. Mijn buren hebben vorige zomer een paar mooie loungebanken gekocht. Elke keer wil ik hen nog vragen waar die vandaag komen, maar het komt er maar niet van!

Toen ik dus bij Dutch Riviera landde, zag ik de mooiste loungebanken! Zelf hou ik erg van grote meubelen en details. Zo liggen er in onze tuin ook grote tegels en hebben wij binnen een bank staan waar wel 10 mensen op kunnen zitten! Wij hebben dan ook wel een erg groot huis en daarom is dit allemaal mogelijk.

Voor de zomer wil ik dus ook graag een groot meubel in onze tuin, waar wij gezamenlijk op kunnen relaxen, een boekje kunnen lezen en kunnen genieten van de zon. Klinkt dat niet heerlijk?

Online bestellen

Eigenlijk was de keuze voor een nieuwe bank in de tuin al snel gemaakt en bij Dutch Riviera kon ik die snel online bestellen. Echt ideaal! Het tuinmeubel is al geleverd, maar wij laten hem nog even in de verpakking totdat het echt lekker weer is!

Door Andy