di. jun 18th, 2024

Een luifel heeft de neiging om een ​​structuur op zich te zijn. Vind Meer informatie over shadowz. In die zin lijkt een luifel op een dak. Ondersteund door stevige stutten of rongen die ze stevig op hun plaats houden, kunnen luifels volledig los staan ​​van grotere gebouwen, zoals een tuinhuisje of feesttent. Met de zomer in volle gang, zijn er net zoveel redenen om een ​​overkapping in uw tuin te installeren als er stijlen zijn om te overwegen.

Respijt voor de stralen en verkleint de ecologische voetafdruk

Naarmate het kwik stijgt, wordt het steeds belangrijker om na te denken over af en toe uit de zon gaan. Hoewel het verleidelijk is om in de zon te blijven, vooral tussen twaalf en drie als de zon op zijn sterkst is, kan dit een ernstig gezondheidsrisico vormen. Gelukkig kunnen luifels je helpen om in de schaduw te duiken en wat bescherming te krijgen tegen de UV-stralen. Vergeten door veel luifels kan zelfs helpen om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en geld te besparen tijdens de zomermaanden. Als uw overkapping buiten uw huis uitsteekt, is de kans groot dat uw overkapping tijdens urenlang zonlicht het grootste deel van de zonnestralen opvangt. Hierdoor wordt uw huis veel koeler en, nog beter, gebruikt u de airconditioning veel minder, waardoor u geld en energie bespaart.

Privacy en onderdak

Een van de grootste afknappers als je in de tuin bent: nieuwsgierige buren. Niet dat je iets te verbergen hebt, maar toch is het fijn om wat privacy te hebben. Hier komt een overkapping om de hoek kijken. Een 3D-zonnezeilen beslaat een vrij groot deel van uw tuin en kan van bovenaf voor een visuele belemmering zorgen, dus of u nu wilt genieten van een gezellige familiemaaltijd in de tuin of gewoon uw boek wilt lezen, u kunt doe dat in alle rust. Een luifel gaat niet alleen over functie, ze kunnen er ook geweldig uitzien. Met een schat aan stijlen en ontwerpopties om te overwegen, kunt u uw overkapping echt uw eigen maken. Misschien wil je een eiken structuur met slingerende wijnstokken die je overkapping vormen, of een Hollandse overkapping die een eigenzinnig beschermd zitgedeelte biedt. Wat uw keuze ook is, een overkapping kan de esthetiek van uw tuin volledig veranderen.

Door Andy