di. jun 18th, 2024
Riverstone mozaïek

Met een serie blogartikelen brengen de medewerkers van TEgelmegashop.be u op de hoogte van nieuwe trends op het gebied van tegels. Dit maal gaan we dieper in op een bijzondere moazieksoort, voor een sfeervolle en natuurlijke wand, maar vooral ook voor een bijzonder accent in uw badkamer, toilet of keuken; Riverstone mozaïek; voor een sfeervol vakantiegevoel!

De mozaïek riverstone bieden een prachtige look en door hun ietwat grillige uiterlijk een eyecatcher in uw “natte ruimte”. Een van de meest populaire mozaïeken, zeker bij Tegelmegashop.be, waar u een prachtige topkwaliteit selectie vindt, met de beste (online) prijzen. Door de mooie mozaïek riverstone tegels te combineren met zacht tinten zal uw badkamer en/of toilet een optisch groter lijken. U kunt veel complimenten van uw gasten verwachten, mocht u kiezen voor deze prachtige mozaïektegels Riverstone!

 

Riverstone mozaïek heeft haar naam te danken aan de blinkend mooie rivieren die zorgt voor die prachtige look. Deze tegels van natuursteen, met name de varianten van marmer, zijn zeer populair omdat deze die prachtige klassieke en natuurlijke uitstraling bezitten, dit komt met name ook door de verouderde kanten. Dit realiseert een prachtig antiek uiterlijk, voor een sfeervolle uitstraling. Door de interlock vormgeving van de matjes kunt u deze tijdens het ‘zetten’ eenvoudig in elkaar schuiven. Dit zorgt voor een prachtig natuurlijk effect en een prachtig effect op elk oppervlak; Klein of groot. En ook niet onbelangrijk, deze lopen mooi in elkaar over, op een natuurlijke wijze, dus geen voegen of andere strakke lijnen die de natuurlijke look van het mozaiek onderbreken, wel zo mooi! De mix van mooie kleuren roept de sfeer op van vakantie, warme landen met prachtige stranden. Het is iedere dag vakantie met deze tegels. Voor de keuken, het toilet, maar ook prachtige Mozaiek tegels badkamer bij Tegelmegashop.be. Wij combineren wij een top assortiment, A-merken, hoogwaardige kwaliteit (1e keus) met de beste prijzen.

Door Andy