zo. jun 23rd, 2024
Ardenner split

De Ardenner split heeft een mooie egale grijze kleur. Ik zou persoonlijk de Ardenner split omschrijven als een donkergrijze kleur die erg op antraciet lijkt wanneer het nat is. Ardenner split: Siergrind33.nl. Siergrind33 heeft een ruim aanbod van Ardenner grijs split. Zo hebben ze grote voorraad waar ze meteen uit kunnen leveren. U kunt ook andere kleuren kiezen zoals de Lava split, die een rode kleur heeft of de Japanse split die verschillende tinten zwart/grijs/wit heeft. Welke kleur split gaat u binnenkort bestellen?

Siergrind33

Wanneer u kijkt naar grind en split zit er wel degelijk een verschil tussen deze stenen. Siergrind wordt gevormd door de natuur. Het grind is geslepen door het water en heeft hierdoor een ronde vorm gekregen. Split wordt niet zo gewonnen. Split wordt namelijk machinaal gemaakt. Stenen worden in grote brokken gedolven en vervolgens in het formaat, die nu aangeboden worden, gebroken. Hierdoor heeft split scherpere randen en ziet het qua vormgeving niet hetzelfde uit als grind. Split is leverbaar in verschillende formaten omdat de stukken rots worden gezeefd met verschillende afmetingen. Ook grind wordt in verschillende formaten gewonnen langs de rivieren.

 

Om split aan te leggen is het aan te raden om, net als bij het grind, een antiworteldoek te gebruiken. De doek zorgt ervoor dat onkruid geen kans krijgt zich door het split te maneuvreren. De antiworteldoek is in verschillende maten leverbaar. Leg de antiworteldoek, voordat u split gaat plaatsen, op de eindpunten vast. Zo zorgt u ervoor dat het doek niet wegwaait wanneer u het grind gaat leggen. Meer tips of trucs over hoe u het best kiezelstenen kunt gaan plaatsen bekijkt u op Siergrind33. Zij leggen u alles stapsgewijs uit zodat u een mooi eindresultaat in de tuin krijgt.

Door Andy